Το “μουσικής ΠΟΛΥΤΟΝΟν” συνεργάζεται με πολιτιστικούς φορείς όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τον ΟΜΜΑ,  την Κρατική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση,  το Ινστιτούτο Γκαίτε.

Εταιρείες, οργανισμοί, επιχειρήσεις και διοργανωτές φεστιβάλ και σεμιναρίων έχουν γίνει καταχωρητές προβάλλοντας τις δραστηριότητές τους μέσω του περιοδικού όπως τα Ελληνικά Πετρέλαια και την Εθνική Τράπεζα. 
Έχει γίνει χορηγός επικοινωνίας σε πολλά μουσικά δρώμενα.
  Διενεργεί έρευνα με το διαδικτυακό περιοδικό TaR, αναρτά άρθρα. Έχει συνεργαστεί επίσης, σε ανταλλαγή καταχωρήσεων με το πολιτιστικό περιοδικό highlights, το φιλοσοφικό περιοδικό Cogito. Προσέφερε συνδρομές του περιοδικού σε εκδήλωση του διαδικτυακού Classical Radio. Διοργάνωσε συζήτηση σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Έκφραση» στο πλαίσιο της ημερίδας «Έλληνας Πολίτης – Ευρωπαίος Πολίτης», με τίτλο Ελληνική μουσική και Ευρώπη. Συμμετείχε με περίπτερο σε έκθεση μουσικής και μουσικής τεχνολογίας το 2007 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε έκθεση μουσικού εκπαιδευτικού υλικού και βιβλίων που διοργάνωσε  η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ).